Mette Byskov

Psykoterapeut MPF, Mediyoga instruktør, Qi gonginstruktør, jordemoder og zoneterapeut

TELEFON: +45 25 11 22 02

EMAIL: mail@mettebyskov.dk

Ro, nærvær og balance i livet

I mine samtaler, yogasessioner og behandlinger er min hovedprioritet at hjælpe dig med at finde ind til roen i din egen krop. Kroppen er en intelligent kilde, som vi skal lære at lytte til. Hvis du bærer rundt på ubalancer såsom uro, overbekymring, smerter, overgangsalderproblemer, graviditets- eller fødselsrelaterede ubalancer, så kan vi sammen udforske, hvilken behandling der er bedst for dig.

Udover individuel behandling har jeg bemærket, at min mediyogaundervisning også kan hjælpe deltagerne med at finde mere ro og overskud i deres liv. Jeg lægger stor vægt på den mentale side af sundhed, og jeg har modtaget positiv feedback om, hvordan min tilgang til det mentale aspekt har givet positive resultater sammen med de fysiske fordele.

Når du booker en samtale hos mig, vil du blive mødt der, hvor du er, med respekt for, at der altid er gode grunde til, at du er, hvor du er i livet. Sammen vil vi udforske din unikke rejse og arbejde mod at opnå det, du ønsker at opnå.

Jeg har også betydelig erfaring med at hjælpe dem, der kæmper med infertilitet.

Du er velkommen til at ringe for en uforpligtende samtale.

Med kærlig hilsen, Mette


Mine klienter siger:

  • "Mette er en yderst kompetent og dygtig behandler. Jeg sætter stor pris på Mette både som behandler og som person. Mette er meget alsidig , er meget dygtig og kompetent i alt hvad hun gør . Mette gør ikke noget halvt, hun ved hvad hun har med at gøre og har hendes væsen med sig. Jeg har lige været heldig at opleve at være på yoga, meditations Q gongophold som Mette arrangerede i tre dage. Tre dejlige dage  med dejlig træning og god energi. Vi deltagere fik meget brugbart med hjem . Jeg vil til hver en tid anbefale Mette både som behandler ,træner og samtaleterapeut. Varme anbefalinger herfra - Erika Z."
  • "Fantastisk oplevelse hver gang! Jeg kommer igen ???? - Josephine Langvad."
  • "At gå hos Mette var for mig et kæmpe lys i min tilværelse. Jeg mødte Mette første gang i forbindelse med min graviditet, da min jordemoder havde anbefalet hende. Fra start af kunne jeg mærke at Mettes energi gjorde mig meget tilpas og tryg. Jeg har både fået zoneterapi og psykoterapi hos hende! Hun er enormt professionel, men samtidig meget menneskelig og sympatisk.???? - Sofie Elisabeth."